Nyhet! Dove Nourishing oil care

I dagarna lanserar populära Dove en ny hårvårdsserie för torrt hår. Formulan baseras på viktlösa oljor som ska tränga in i håret utan att göra det platt och flottigt och ska både återställa torra längder och förebygga framtida frissighet. Målet är ett glansigt och mjukt hår med massor av lyster.

Serien består av följande fyra kompisar:

Dove Nourishing oil care Express intensivbalsam 37 kr
Ett snabbverkande balsam som ger tre gånger mer näring än ett vanligt balsam. Den undika vit- och guldrandiga formulan består av balsam med inpackning som gör även mycket torrt hår mjukt och glansigt. Appliceras efter schampo istället för vanligt balsam, masseras in och sköljs ur.

Dove Nourisgint Oil care schampo 32 kr
Rengör och återuppbygger torrt och frissigt hår.

Dove Nourishing Oil care balsam 32 kr
Gör torrt och frissigt hår mjukt och glansigt. Masseras in i längderna och sköljs ur.

Dove Nourishing Oil Care inpackning 45 kr
Ger torrt och frissigt hår näring på djupet för ett mjukt och glänsande resultat. Används en gång i veckan på torra toppar, direkt efter schamponering.

Jag har fått hem serien och ska naturligtvis testa om den här serien funkar för mitt hår. Det är inte direkt torrt och frissigt, men har blekta längder som lätt blir torra, speciellt om jag fönar håret. Återkommer med rapport om hur det funkade för mig.

2 thoughts on “Nyhet! Dove Nourishing oil care

  1. “Viktlösa oljor”, hoho, vilket hittepå! Ibland tror jag att 1) reklamare tror att skönhetskonsumenter är idioter och, värre, att 2) vi som köper skänhetsprodukter ÄR idioter för vi tillåter alla dessa retuscherade reklambilder och påhittade löften från produkter. Suck.

    • Klart vi är idioter som överhuvudtaget faller för all reklam och alla produkter som säger sig göra oss snygga! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.