Nyhet! Glominerals Luminous kit

Glominerals gör mig sällan besviken och när jag fick se den här nyheten suckade jag trånande framför datorn. Luminous kit släpps i dagarna och innehåller nya ögonskuggspaletten Alloy eyes med hela 8 skuggor, ett duo-rouge i färgerna Bare/Innocent, Liquid lips i färgen Luna, 4 stycken limited edition makeup-penslar med träskaft samt en sminkväska. Kitet hostar dryga tusenlappen men har ett värde på det dubbla. Jag, som har testat en hel del från Glominerals, tycker att den här lilla väskan med godsaker ser superfin ut och speciellt sugen är jag på ögonpaletten för deras skuggor är suveräna. Det blir nog inget köp för min del dock eftersom jag har både rouget, lippien och borstarna sedan tidigare, men paletten ska jag allt spana in om den släpps separat.

Vad tycker ni andra, är det här något ni blir sugna på att prova? Har ni testat något från Glominerals och vad tyckte ni i så fall?

 

Ps. Snart öppnar Glominerals svenska hemsida med komplett lista över återförsäljare, missa inte den om du vill veta mer. Tills dess har jag ställt samman en lista över svenska återförsäljare HÄR.  Beauty by Tanci jobbar mycket med märket och har skrivit en hel del om deras produkter så kika in hos henne vetja.

10 thoughts on “Nyhet! Glominerals Luminous kit

    • Glopressed base är hur bra som helst, täcker verkligen perfekt. Skuggorna varierar lite tycker jag, med generellt sätt är de riktigt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.