Nyhet! Isadora Jelly kiss shine

Mmm… den här sköna fyrklövern trillade i idag och jag föll direkt som en fura. Vårdande gel gloss med en fruktig, skir ton – hur kan man mostå dem? Innehåller acai-olja, extrakt från körsbärsfrukter och något som heter polymerer som ger den kristalliknande lystern. Jag älskar dem redan och de är så löjligt sköna att måla läpparna med att jag bara vill applicera om och om och om igen.

Finns från v 13 för 99 kronor i färgerna 70 Sorbet, 71 Peach parfait, 72 Pink crystal, 73 Clear coral.

5 thoughts on “Nyhet! Isadora Jelly kiss shine

  1. Fick precis en hundring från Åhléns för att jag handlade för över 500:- undrar om jag ska använda den till ett sånt – ser urfina ut juhu!

  2. Pingback: Klart som korvspad « Bjooti – Sminkblogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.