nyhet! lashtique

Som en del av er kanske minns har jag under det senaste året testat ett par olika produkter som ska ge längre och tätare ögonfransar. Den ena, Neulash, gav mig superfina fransar och jag skulle ha den som stapelvara här hemma om det inte vore för det saftiga priset. Den andra, Mavala Double-lash, funkade inte alls för mig och lämnade mig med ett “jaha”.
Nu lanserar Ardell, främst kända som lösfransproffs, sitt bidrag till sortimentet med Lashtique.

Så här står det om den i informationsmaterialet:

En revolutionerande fransnäring framtagen för säker och enkel användning. På bara 4-12 veckor kommer du se synliga resultat. Det har aldrig varit enklare att uppnå “röda mattan”-glamour.

Essentiellt protein återfuktar och ger glans till fransarna, samtidigt som de förbättrar dess elasticitet. Dina fransar får styrka och näring, mer volym, blir fylligare och tjockare.


Jag är grymt nyfiken på hur lashtique kommer att stå sig i konkurrensen mot Neulash och har redan börjat testköra den. Nu måste man ju vänta ett tag innan man ser (eventuella) resultat så ni får ge er till tåls mot slutet av sommaren innan det kommer före- och efterbilder med tillhörande recension. Med tanke på att den kostar 699 kronor hoppas jag att den kommer funka därefter, jag har en förutfattad mening att man får vad man betalar för när det gäller sådana här produkter…

Sugen på din egen? Eleven säljer Lashtique. 3 ml för 699 kronor.

3 thoughts on “nyhet! lashtique

  1. Ynka 3ml för 700:- Det var nästan uppe i Neulashpengar ändå, den kostar 1600:- för dubbla volymen. Då fortsätter jag hellre med Neulash 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.