Nyhet! Nashi Life True color duo

nashi life color

Nashi är ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till hår- och kroppsvård. Deras oljebaserade produkter är inte bara sanslöst välgörande utan doftar också fenomenalt gott, sådär så att man vill gå runt och sniffa på sig själv hela tiden. Nu utökar man sitt sortiment med en duo för färgat hår och jag har testat den under ett par månaders tid. Nu har jag inte använt duon varenda gång jag tvättat håret men tillräckligt ofta för att få koll på hur det funkar för mig. Och det funkar riktigt bra. Egentligen är det onödigt att skriva en ny recension för de ger precis samma resultat som föregångaren Nashi Argan (länk till min recension). Det löddrar och tvättar rent utan att slita, håret blir mjukt och glansigt men lite tillplattat för oss med mesigt hår. Lystern och känslan i håret är dock jättehärlig ändå och jag kompletterar hellre med en volymgivande stylingprodukt efteråt än hoppar att använda dem alls. Jag ser inte någon större skillnad när det gäller den färgbevarande aspekten men så är mitt hår ljusfärgat. Har man mörkare färg i håret märker man förhoppningsvis en tydligare hållbarhet. Oavsett gillar jag den här duon och rekommenderar den till alla som vill ha schyssta produkter. Betyget  blir 4/5. 

149 kr/ styck på Bangerhead.

Effekter och fördelar:

– Djupvårdande och fuktighetsgivande

– Bevara hårfärgen och hårets glans

– Gör håret lättutrett

– Återuppbygger och återfuktar skadat hår

– Fritt från sulfater

– Produktion och förpackning som främjar biologisk mångfald

– Bygger på en unik blandning av antioxidanter och limnanthes Alba Oil som bl.a. skapar ett uv-filter och lägger ett skyddande lager runt hårstråt.

 

*affiliatelänk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.