Nyheter för alla hudvårdande män!

Rock face range shot

Rock face är ett brittiskt hudvårdsmärke för män som på kort tid blivit Englands snabbast växande serie för män. Produkterna är utvecklade av Neil Wilkinson, Malcolm Parkinson och John Cleugh, tre män med med gedigen erfarenhet från produktutveckling inom skönhetsindustrin. Tanken är att ta fram produkter med hög kvalitet till bra priser och som är lätta att få tag i. I serien ingår det mesta den moderna mannen kan önska sig i hudvårdsväg men här i Sverige mjukstartar man med All weather moisturiser och Face scrub. Rock face finns fr o m september på Åhlens.

Rock Face All Weather Moisturiser är en ansiktscreme fullproppad med nyttigheter för huden. Produkten innehåller extrakt från guarana som piggar upp huden och ger ny energi. Den innehåller även sheasmör som mjukgör, antioxidanter, vitamin E, C och provitamin B5 samt lugnande menthol.
Innehåller 100 ml
Pris: 129kr

Rock Face Scrub är en mild men djuprengörande ansiktspeeling som ger huden ett friskare och mer hälsosamt utseende på bara trettio sekunder. Produkten innehåller jojobafrön som exfolierar och tar bort döda hudceller.
Innehåller 150 ml
Pris: 119kr

4 thoughts on “Nyheter för alla hudvårdande män!

  1. Frida: Tack, det var smickrande! 🙂

    Tina: Tack för de fina orden, extra roligt när det kommer från någon som själv har så fin design! Min nya är bara några dagar gammal, men fram tills nu har ingen kommenterat den så jag började fundera på om den såg bedrövlig ut. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.