Nyheter från Hawaiian tropic

hawaiian tropic nyheter 2014.jpg

Det går inte att nog understryka hur viktigt det är att använda solskydd, även i det här landet, under sommarhalvåret. Vill man vistas i starkare sol bör man smörja in sig ordentligt och regelbundet och med solsäkra produkter som faktiskt fungerar. Det finns många aktörer och produkter på marknaden som faktiskt inte alls funkar speciellt bra trots att de hävdar motsatsen. Det är därför bra att kolla efter vad organisationer som Skin Cancer Foundation rekommenderar, då kan man vara så säkert som möjligt på att de gör vad de ska. Viktigt är också att smörja in sig regelbundet och alltid efter att man badat, och det gäller även vattenfasta produkter – klor och saltvatten i kombination med svett och hudens egna oljor får även vattenfasta solskydd svagare. Efter att ha sett min 58-åriga pappa dö en groteskt plågsam och plötslig död i hudcancer är jag väldigt nojig och använder bara produkter med högt skydd och som är rekommenderade av pålitliga parter. Gör det ni också!

Nu ska inte det här inlägget handla om hudcancer och ond bråd död utan om de senaste nyheterna från Hawaiian tropic. De skickade hem en rejäl låda till mig härom veckan och jag har nu ett helt gäng väldoftande krämer att testa när det vankas soligare tider. Jag gillar HT skarpt och blev väldigt förtjust när jag såg att man tagit fram en speciell ansiktskräm som kan användas under makeup, hoppas den funkar som den ska utan att täppa till porerna och ge mig orenheter.

SILK HYDRATION FACE SUN LOTION SPF 30 139 kr/50 ml
Solskydd speciellt anpassat för ansiktet med en lätt och mild formula som med fördel kan användas under makeup. Återfuktar huden effektivt upp till 12 timmar med hjälp av silkesextrakt och har en mild kokosdoft som är anpassad för den känsliga huden i ansiktet. Oljefri och hypoallergenisk. Rekommenderas av Skin Cancer Foundation.

SATIN PROTECTION SUN LOTION SPF 15, 30 & 50+ 109-129 kr/200 ml
Ny serie solskydd med mjukgörande Ultra Radiance-formula som ger huden en fin lyster. Tränger snabbt in i huden vid applicering, utan att lämna någon kladdig yta. Hela serien rekommenderas av Skin Cancer Foundation.

SILK HYDRATION SUN LOTION SPF 10 115 kr/180 ml
Silk hydration-serien kompletteras nu med ett solskydd med lägre solskyddsfaktor. En unik kombination av solskydd och fuktboostande hudvård i en och samma flaska. Lätt och silkeslen formula som återfuktar effektivt i upp till 12 timmar. Hypoallergenisk.

PROTECTIVE DRY SPRAY OIL SPF 10 119 kr/200 ml
Torrolja som täcker in gapet mellan Dry spray oil spf 8 och 15. Tränger snabbt in i huden utan att lämna någon oljig yta. Alkoholfri.

SATIN PROTECTION SPRAY LOTION SPF 15 149 kr/200 ml
Vår populära Spray lotion spf 8 kompletteras nu med spf 15. Lämnar ett perfekt spraymönster för enkel och snabb applicering utan kladd. Rekommenderas av Skin Cancer Foundation.

Hawaiian tropic sol.jpg

2 thoughts on “Nyheter från Hawaiian tropic

  1. Är ansiktscremen annorlunda mot den “gamla”? Dom hade ju en innan med spf 30. Eller finns den kvar och denna är en ny variant? Blir sååå nyfiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.