Nyheter från Idun Minerals

nyheter från idun minerals

Svenska Idun gör fin mineralmakeup som passar även de känsliga hudtyperna och nu adderar man några produkter till sortimentet. Jag har fått hem nyheterna och är riktigt imponerad över vilken hög kvalitet man håller med tanke på att man inte ligger i de dyrare prisklasserna. Låt oss kika på produkterna.

Ögonbrynspennor (159 kr)
Lanseras i tre olika nyanser där pennan har en praktisk brynborste i ena änden. Pennan är av typen man vässar med pennvässare och går att måla både skarpa och mjukare streck med. Jag har testat färgen ASK, en ljusbrun färg åt det askiga hållet. Den funkar bäst till de med kalla pigment i sina bryn och för mina är den nästan för askig. Udden är lagom hård för att få precisa streck men samtidigt mjuk nog att inte dra i huden. En del pennor blir så hårda att de inte släpper ifrån sig någon färg men det är alltså inget problem här.

Angled blending brush (95 kr)
Mjuk, medelstor ögonskuggsborste som suddar ihop skuggor snabbt och lätt.

Eye definer brush (85 kr)
Snedskuren, platt pensel som kan användas till ögonbrynen eller till tunnare linjer t ex eyeliner. Mitt exemplar är dock lite för ojämnt skuren för att jag ska kunna få till skarpa linjer, ska du köpa en så råder jag dig att kolla din pensel innan ett köp.

Läppstift (189 kr)
Läppstiften är inte nya i sortimentet men det är däremot färgen Jordgubb, en klassiskt klarröd ton som är svår att motstå. Mjukt och krämigt stift med rejäl pigmentering.

Julkit Silfr (249 kr)
En jättefint designad ask innehållandes Iduns bästsäljande mascara Silfr och läppglanset Josephine, en neutral och lättburen färg som passar de flesta.

 

One thought on “Nyheter från Idun Minerals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.