Nyheter från Oriflame / LOTD

Idag fick jag ett litet paket från Oriflame med posten. De lanserar en ny mascara och ett nytt läppstift i dagarna. Silky kiss har jag redan hunnit testa medans Power Curl Mascara får vänta lite på sin tur.
Såhär står det i alla fall om produkterna i det pressutskick jag fått:

Silky kiss
Ett läppstift som ger en intensiv nyans efter endast en applicering. Innehåller ingredienser som mjukgör dina läppar samt silkeskomplex som ger en mjuk och lätt applicering.
Med en elegant och sensuell, röd förpackning blir Silky Kiss ett måste för allas läppar. Kommer i 12 läckra nyanser.  Innehåller 100% naturlig phytosterol, från sojabönan och rapsolja, som är kända för sina återfuktade och skyddande egenskaper.  Pris: 110 kronor.

Power Curl Mascara
Mascara som ger dina fransar ett maximalt lyft där fransen lyfts från roten för extra hållbarhet och stadga. Den exklusiva formulan och den speciella utformade mascaraborsten ger tillsammans ögonfransarna ett lyft och mer definition.
Addera böjning och volym: Använd kort borst, applicera dubbla lager mascara från rot till topp.
Separera fransarna: Använd långa borst, kamma igenom för en jämn fördelning.
Innhåller ett intensivt färgpigment som ger dramatisk definition, mikrofibrer som ger en klumpfri finish samt mjukgörande ingredienser som vårdar och bevarar dina fransars mjukhet och flexibilitet. Pris: 115 kronor.

oriflame-stift

oriflame-mun
Färgen Burgundy blir rätt ljus på läpparna.

5 thoughts on “Nyheter från Oriflame / LOTD

  1. SJ: Ja, men det är lite underligt att den ser alldeles mörkt plommonlila ut i hylsan och ljusare på läpparna och jättemycket ljusare på bild.;)

  2. Har inte testat Oriflames produkter i vuxen ålder. Häromdagen klickade jag på ett reklamerbjudande på nätet. Tre-fyra nummer av nån tidning (Chic tror jag den hette) samt en mascara, ett gloss och ett löspuder från Oriflame för end 118:- inkl porto. Ska bli kul att testa. När jag hade gjort klart beställningen kom det dessutom upp att man fick ett gratisnummer av valfri annan tidning på köpet också, valde en Femina. Var inte det bra erbjudanden så säg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.