Nytt från Idun Minerals

Nytt från Idun Minerals okt 13

Nån gång i början av september skrev jag om de nya produkterna från svenska Idun Minerals och häromveckan kom det hem ett par produkter att kika närmare på. Concealern har jag ännu inte öppnat eftersom jag har flera stycken på gång just nu, den får sparas till våren då jag tror att färgen kommer att vara perfekt. Läppstiftet Körsbär kastade jag mig däremot över på direkten. Nu vet jag visserligen att jag är superstark i nyporna (jag gjorde faktiskt ett test hos en sjukgymnast för ett par månader sedan och hon baxnade över min kraft!) men inte ska väl botten på läppstiftet lossna sådär lätt? Lite spännande var det dock att se hur man kan designa en förpackning där stiftets färg ska synas i botten. Lite läppklet och en metallkula är hemligheten! Jag var tvungen att ta ett kort och visa er, det såg så himla festligt ut och jag har aldrig stött på det här tidigare. Nåväl, botten gick att sätta tillbaka igen och själva stiftet var i fint skick. Möjligen skulle jag blivit lite sur om jag betalat för ett stift som i princip gick sönder på direkten.

Vilken färg ser ni framför er när ni tänker på körsbär? Om ni är funtade som jag så är det en rätt knallig röd ton, gärna åt det mörka hållet. Idun Minerals och jag verkar inte riktigt funtade på samma vis för deras tolkning av Körsbär är en gammelrosa färg som inte alls känns saftigt körsbärsröd. Nu är det inget fel på färgen, tvärtom är den rätt så fin och lättburen och formulan känns mjukt och behaglig på läpparna. Men återigen, om jag beställt den själv och betalat för den skulle jag känna mig lurad på körsbärsfärgen. Mitt råd till dig som vill stötta svensk skönhet och köpa ett av de läckra stiften från Idun är helt enkelt att 1. Vara noga med att kolla in så att färgen är som du tänkt dig och 2. Ta det varligt när du öppnar hylsan.

Pris: 189 kr på ApoteketIdun minerals Körsbär lip swatch

Idun minerals Körsbär läppstift bottenlös

 

3 thoughts on “Nytt från Idun Minerals

    • Haha, ja det var lite spännande att kolla in hur förpackningar faktiskt kan vara uppbyggda.
      Eller hur, inte körsbär nånstans. 🙁

  1. Jag har två rouge från Idun minerals som heter tranbär och rönnbär, men jag tycker inte att de heller har rätt namn för sina färger. Dock väldigt fint med svenska namn på färgerna.
    Läppstiftet ser ju dock hur fint som helst ut oberoende av färgen. Måste nog köpa ett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.