Nytt från Oriflame

Nu dräller det in paket var och varannan dag. Ikväll har jag hämtat upp ett presskit från Oriflame som innehåller väldoftande nyheter. I paketet låg Beauty Nourishing Nail Serum, Beauty Nail Butter och Crystal Top Coat vilket passar mig utmärkt då mina naglar ser bedrövliga ut och behöver all vård och omsorg de kan få. Den här trion tar jag med på kurorten och återkommer med vad jag tycker om dem om nån månad.

Kitet innehöll också Discover Marrakech Aromatic Bazaar Liquid Hand Soap och Shower gel, två otroligt väldoftande rengöringar som jag ser fram emot att få löddra in mig med.

oriflame presskit text

Lite mer info om produkterna

Nourishing nail serum
En vitamininjektion för dina naglar! Närande nagelserum med E- och C-vitamin samt vitamin B5. Återfuktar och vårdar naglar för att motverka skörhet. 7 ml. 105 kronor.

Nail butter
Återfuktande nagelserum med en utsökt mangodoft. Innehåller lugnande och läkande kamomillextrakt samt avokadoolja och sheasmör som återfuktar. Naglarna blir friskare och vackrare. 1,6 g. 105 kronor.

Crystal top coat
Skyddande och glansigt överlack med en dubbelborste som ger en mjuk och snabb applicering. Applicera lacket, vänta ca 80 sekunder och applicera därefter överlacket. Sitter i upp till 7 dagar. 7 ml. 105 kronor.

Discover Marrakech aromatic bazaar
Varma och kryddiga toner inspirerade av Marrakech.
Liquid hand soap: Cremig handtvål med varm aromatisk doft. 300 ml. 69 kronor.
Shower gel: Härlig duschgelé med varm aromatisk doft. 250 ml. 65 kronor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.