Nytt från Origins

origins

Jag har fått hem ett gäng från Origins som står på tur att testas. Det var ett par år sedan jag bekantade mig med en serie hudvård från dem och jag gillade verkligen tanken med högteknologisk naturlig hudvård. Men i en skönhetsbloggares värld kommer det så otroligt mycket nytt att testa att det inte har blivit av att jag köpt på mig mer från dem, något som kanske kommer att ändras efter att jag gått oss på följande.

  • Clear head Minst shampoo
  • Well off  Fast and gentle eye makeup remover
  • Plantscription Anti-aging cream spf 25
  • Plantscription Anti-aging concealer
  • GinZing Brightening mascara to lengthen and lift
  • Super spot remover Blemish treatment gel

Jag är superpepp och har redan huggt in på removern och concealern, de andra följer snart! Recensioner kommer som vanligt och ni får gärna hetsa mig om det är någon produkt ni vill läsa om först!

One thought on “Nytt från Origins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *