Nytt från Rodial

Häromdagen fick jag hem en nyhet från hudvårdsmärket Rodial som jag genast kastade mig över. Spf 30 x-treme dark-spot sun filter är ett tillskott till x-treme-serien och är en vårdande solskyddskräm som både jobbar reparerande och förebyggande på pigmentfläckar och ojämn pigmentering. Trots att jag inte är någon som pressar på standen hela sommaren och är mycket noga med solskydd har jag med stigande ålder boterat att just pigmenteringsfläckar dykt upp här och där. Det kan ju visserligen också bero på mediciner eller hormoner, oavsett så ser jag fram emot att testa den här krämen. Naturligtvis har jag redan klämt och känt på den men det stora testet avvaktar jag med till sommaren. Det jag kan säga i nuläget är att krämen snabbt smälter in i huden, ett tecken på en bra solskyddskräm och att den mattar ner hyn vilket är toppen för oss som blir blanka i t-zonen eller har fet hy. Det enda negativa är att doften inte är speciellt god.
Jag återkommer med omdöme framåt sommaren, men den lovar redan nu gott!

En tub på 50 ml kostar 645 kronor och finns i butik i mars.

image

2 thoughts on “Nytt från Rodial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.