Nytt från Urban Decay

Urban Decays ögonprimer Primer Potion är redan en klassiker som få sminknördar har missat. Den är precis så bra som ryktet säger och jag kan inte klara mig utan den om jag vill att skuggorna ska sitta kvar hela dagen!
Nu har Urban Decay tagit fram några syskonprodukter till Primer Potion som ser mer än lovande ut; Lip primer, Eye lash primer, Pore perfecting och Brightening är alla produkter som jag är övertygad om är fullkomligt oumbärliga och ett måste för mig att införskaffa till hösten.

ud kollage

  • Lip primer är ett stift som ska jämna till läpparna och skapa en bra grund för efterkommande läppstift och gloss. Den innehåller dessutom SPF 15 vilket ju är suverän – hållbarhet och skydd i en och samma produkt låter hur bra som helst.
  • Eye lash primer är helt enkelt en primer som med fibrer bygger upp fransarna och gör dem långa och svepande. Man målar på ett lager innan sin vanliga mascara. Kanske är den här bättre än min favorit från Shiseido?
  • Pore perfector låter mest spännande av allt! Det är fö förunnat att inte ha problem med stora porer åtminstone i nån del av ansiktet och det är få produkter som förmår minska eller täcka dem. En ärtas storlek är allt som ska behövas för att porer och linjer ska trollas bort! Krämen appliceras innan foundation och effekten är givetvis tillfällig (förutsatt att den nu funkar…).
  • Har man inte problem med förstorade porer är kanske Brightening Complexion Primer Potion det man ska satsa på. Det är en svalkande gel som kan användas ensam eller under foundation och som ska jämna ut hudtonen, återfukta och ge huden ett snyggt glow.

3 thoughts on “Nytt från Urban Decay

  1. Hittade också den här kollektionen på nätet, mest sugen på lipprimern tror jag, även om jag verkar vara en av få människor i världen som itn eär superimpad av UDPP…:) Dock knappt något man vågar säga högt….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.