Nytt i badrummet!

I söndags fick jag ett otroligt sug efter fruktiga produkter till kroppen och klickade raskt hem några söta saker från Eleven. Jag körde på temat citrus och beställde ett fint kit som en present till mig själv.  I tisdags kom paketet och nu är det upp till bevis för följande produkter (som jag aldrig tidigare testat):

  • Aquolina Scented Body Water, Green tea & citrus fruits
  • Aquolina Hair & Body Shower, Citrus fruit cocktail
  • Greenland Fruit emotions Scrub Salt, Papaya & Lemon
  • Mama Coco´s Orange cream lip balm

Recensioner kommer snart!
Skriv gärna en kommentar och berätta om ni testat någon av Aquolinas eller Greenlands produkter.

3 thoughts on “Nytt i badrummet!

  1. Ja, de vill vi höra om sen! Vilken härlig leverans! Nu blev jag ju shoppingsugen, men det är köpstopp just nu. Dels pga att jag precis köpte massa grejor på The Body Shop och dels pga att jag åker till Spanien i fyra veckor snart och där kommer jag att upphäva köpstoppet med besked! Så det är inget synd om mig!

  2. Dami: Recensioner kommer snart!:)

    Ninni: Spanien i 4 veckor? Aaaah… hur avis blir man inte. Vad planerar du köpa där?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.