Nytt i necessären

 Igår köpte jag lite nya saker till skönhetsförrådet, bland annat den fixerande läppenna från The Body Shop som jag spanat på en längre tid. En väninna tipsade mig om den i somras och hyllade den utan sans, så det var egentligen bara en tidsfråga innan jag skulle slå till. Eftersom jag i princip endast använder läppstift i röda nyanser känns det extra viktigt att hitta en läppenna som funkar till allihop och dessutom ser till att det röda inte vandrar ut i resten av ansiktet. Lip liner fixer heter pennan helt enkelt och kostar 119 kr. BS skriver så här om den på sin hemsida:

För att hålla färgen exakt där du vill ha den. Denna vaxpenna skapar en osynlig barriär runt läpparnas konturer genom att hjälpa till att fylla i de fina linjerna runt läpparna och hindrar läppstift från at flyta utanför konturen. Smart förpackning med skruvmekanism. Dermatologiskt testad.
Innehåller vitamin E, bivax och Community Trade producerad marulaolja.

lumene.jpg

Vidare sprang jag på en produkt som är alldeles ny på marknaden och verkar vara som gjort för mig. Det är Lumene som tagit fram en concealer som vänder sig till alla oss som drabbats av brustna blodkärl och andra rodnader i ansiktet. Inte nog med att den faktiskt döljer det röda, den fungerar även skyddande och stärkande på en Känslig hud. Det är i alla fall vad den lovar… Återstår att se om den lever upp till dessa löften. 89 kronor kostade den på Åhlens.

Recensioner kommer i vanlig ordning så snart jag hunnit testa produkterna ordentligt! 

5 thoughts on “Nytt i necessären

  1. Ninni: Nej, det är en genomskinlig penna som man målar konturerna med för att få en snygg kontur runt munnen och även förhindra att färg flyter ut i små linjer och liknane.:)

  2. Fasen vad bra, då funkar de ju till alla färger på läppstift. Ska nog ta en närmare titt på den lilla godbiten vid nästa besök på Body Shop! 🙂

  3. Detta fungerar mycket bra, tycker jag. Har en från Oriflame, samt en från Du Wop (som var tokdyr, men de var först på marknaden för några år sedan). Lycka till, vill höra/läsa om concealern snart.

  4. Ninni: Ja, det är super! Har testat den ett par gånger nu och än så länge verkar den hålla vad den lovar. Kommer med en recension på den inom kort.:)

    Creme: Recension kommer!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.