Nytt i samlingen

Så, vad bidde det då för shopping i storstaden? Inte så mycket som man skulle kunna tro faktiskt! Det var ingenting jag absolut behövde utan det var mest refillskuggorna från MAC som inte finns hemma och som jag ville passa på att köpa. När jag väl stod och klämde på färgerna var det dock bara 4 stycken jag ville ha och av dem var två slut, så det blev bara två nya refiller. Typiskt, men det får bli en annan gång eller så får jag be någon snällis i Stockholm att langa ner de som fattades. 🙂 Skuggorna Sable och Woodwinked har jag velat ha länge och är typiska färger för mig, I love them neutrals!  Studio fix fluid har jag varit sugen på ett tag och när min kompis köpte en och lät mig testa blev jag helt frälst och var naturligtvis tvungen att köpa en egen. (Flaskan kommer inte med pump utan det får man köpa till för 60 kronor). Läppenslar är svåra att arbeta med tycker jag, men med tanke på att jag älskar att använda läppstift kändes det som en bra idé att ge MAC´s 316 en chans,kanske är detta penseln med stort P. Läppstiften Cockney och London life är fantastiska! Jag ska försöka ta bilder på swatches och läppswatches senare ikväll.

Här är i alla fall vad samlingen utökats med:

mac shopping

Bortsett från MAC-grejer blev det lite oplanerade inköp på Söderfin och Åhlens. Två nagellack från Mavala för 60 kronor, ett topplack, en nagellackremover samt en pincett från Vitry fick följa med hem. Jag är ingen nagellacksfantast som varenda tjej verkar vara, men de här två kändes skapliga att piffa till sig med nån gång ibland. Pincetten verkar hittills vara bra på att fånga upp småhår men lite väl vass då den titt som tätt kapar av strån istället för att rycka ut dem med rötterna. Jag ska testa ett tag till och se om det är min ryckteknik som är felaktig eller om pincetten helt enkelt inte är för mig.

mac shopping 2

Slutligen blev det också ännu en plastförvaring från älskade Muji. Jag har sedan tidigare “minibyråer” i vilka jag förvarar läppglans, skuggor och liknande men har saknat en bra  förvaring för läppstift där man lätt kan se vilken färg det är man plockar åt sig. Den här lådan med 6 stycken fack är perfekt och man får plats med ca 6-7 MAC-stift/fack.  Rekommenderas!

mujji

7 thoughts on “Nytt i samlingen

  1. Åh gud vad härligt med lite nya grejer! Tycker att du fick med dig en hel del, och man behöver ju faktiskt inte köpa hela affären för att bli nöjd. Eller ja, ibland kanske men det är skönt när man kan nöjs sig med lite färre prylar. Särskilt msf:et ser fint ut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.