Nytt i sminksamlingen

Senaste dagarna har inneburit lite nya saker att leka med, bland annat ett nytt Dazzleglass i färgen Spanking rich, ett läppglans från Benefit och ett par urtjusiga paletter från Guerlain och Dior.

Her Glossiness är ett av Benefits läppglans och just nu får man med ett exemplar på köpet när man köper brittiska Glamour. Det finns tre färger att välja mellan och eftersom tidningen med glosset kostar 55 kr och ett glans kostar ca 160 kr att beställa från HQHair har tidningarna gått åt som smör i solsken och jag har fått nöja mig med ett i färgen Who are you wearing, en bubbelgumsrosa nyans som doftar tuttifrutti och ger glansiga läppar som smakar sommar.

Via Pret-tys bytessida kan man byta till sig många läckra saker, men jag är säker på att jag inte gjort ett så trevligt byte någonsin som när jag bytte till mig de här två paletterna. Den första är Diors Detective Chic Eye palette, en LE-produkt från i vintras. Den kommer i ett svart läderetui med tyngd i och innehåller 6 fina färger i olika rosa-beige-lila nyanser. Trés chic!

Den andra paletten är en tjusigt svart euti från Guerlain som också är en LE-produkt. Divinora The art of lines är ett eyeliner-kit som innehåller 6 olika färger och två olika eyelinerpenslar samt en liten skål för vatten eller mixing fluid. Färgerna är fenomenala och jag är tokkär i det här kitet.
Båda askarna var dessutom så gott som oanvända och välbevarade, så det känns verkligen som ett lyxigt byte!:)

Bilder och swatches på skuggor och liners kommer så snart jag hinner med det. Det är fullt ös på jobbet nu innan sommarstängningen så bloggen får, som vanligt, tyvärr stryka på foten just nu. Men sedan väntar en hel härlig månads semester med shopping och massor med tid att blogga, så hav tålamod kära läsare!

4 thoughts on “Nytt i sminksamlingen

  1. Det var riktiga palett-kap du gjort! Jag har faktiskt också en palett på väg hem till mig från samma Pret-ty tjej.. visar när den kommit 🙂

  2. Oj, vilka snygga paletter! Särskilt den från guerlain ser überlyxig ut! Vilket deras produkter iofs brukar vara:)

    Idag har jag jagat rätt på den sista färgen på benefitglossen, who are you wearing, de andra skaffade jag igår. Men de har verkligen inte varit helt lätta att få tag i… Men det är ju ett toppenerbjudande, så klart att man vill slå till, särskilt vi som bor i benefitfattiga Sverige…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.