Nytt i Sverige! Elizabeth Mott

elizabeth moss its so big mascara

Som första återförsäljare i Sverige har Bangerhead.se tagit in det New York-baserade kosmetikamärket Elizabeth Mott. Jag hade aldrig hört talas om dem förrän jag fick med en shadow pencil i en Glossybox härom månaden, en penna jag faktiskt har använt ett par gånger sedan dess. Elizabeth Moss grundades 2009 av Alice K. och är en sammandragning av gatunamnet Elizabeth Street och Mott Street i det trendiga shoppingtområdet NoLita i New York. Alice K. har fokuserat på att hitta högpresterande och tidssparande produkter som funkar den aktiva kvinnan. Mascaran It´s so BIG är en storsäljare som med sin timglasformade borste och kladdfria formula ska ge perfekta fransar direkt. Man kan dessutom bygga på i många lager utan att det blir kladdiga spindelben av alltsammans, men kan ändå lätt tvättas bort med vatten.

Jag har satt igång med testandet av It´s so BIG och måste tillstå att den är riktigt bra. Fransarna blir fint separerade och borsten ger mig dessutom en svårslagen böj (utan franstång!) som håller under dagen. Ett lager ger en naturligare look och drar man på med 6-7 lager är det lösfranseffekt vi talar om. Det här kan vara en av årets mascaror och jag tycker absolut att ni ska testa den!

Pris: 179 kr

3 thoughts on “Nytt i Sverige! Elizabeth Mott

  1. Vad olika man kan tycka! Jag fick mascaran i en Glossybox för ett par månader sedan och tyckte den var värdelös och gav bort den till syrran. Tyckte den var alldeles för lätt i formulan, nästan lite blöt liksom. Jag föredrar riktigt “kladdig” formula som ger massor av volym. Men kul att du gilalr den 🙂

  2. Har sett mascaran på flera skönhetsbloggar nu och de flesta verkar gilla den. Flera av de gurus jag följer på Youtube gillar också Mott´s produkter så det här är helt klart något jag kan testa i framtiden! 🙂

    • Gör det! Jag hade verkligen inga höga förväntningar på den, men än så länge är jag impad. Hoppas du blir nöjd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.