Nytt läppgodis från Lush

Väldoftande Lush kommer regelbundet med nya smarrigheter att sätta tänderna i och jag håller som bäst på att testar två vintriga läppgunk som ska göra plutet lent och kyssäkta.

Pow wow är en läppskrubb som består av bland annat “popping candy” som sprakar vid kontakt med munnen. Den är rätt grovkornad, knalligt grön och doftar fräscht av lime. Innehåller också argan- och jojobaolja för återfuktning. En liten burk med handgjor skrubb kostar 99 kronor. Min burk är är gjord av en tjej som heter Ania enligt etiketten på burkens undersida – kul med inside information!

Den andra nyheten är Chilli tingle, ett starkt orange lip tint med chili som gör läpparna lite plutiga och pussiga. Är också återfuktande med hjälp av jojobaolja och kokossmör. Ger en fin, naturlig röd färg till läpparna. 99 kr kostar den lilla plåtburken.

3 thoughts on “Nytt läppgodis från Lush

  1. Lät som mycket bra saker spec nu på vintern. En sak som jag gör för att hålla läpparna heeelt lena och fria från tort skinn är att ha idominsalva på läpparna under natten, sedan på morgonen är det bara att tvätta av och gnugga bort allt överflödigt skinn så får man helt underbart snygga läppar sedan! Funkar alltid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.