Odd Molly Skincare

odd molly text

Jag är inte speciellt märkesfixerad när det gäller kläder men till och med jag har hört talas om svenska Odd Molly. Nu har de släppt sin första hudvårdsserie, framtagen i samarbete med hudvårdsföretaget CCS. Förpackningarna är rent ut sagt skitsnygga och jag vill köpa varenda produkt att inreda mitt badrum med! De röda etiketterna markerar de produkter som är “leave-on”, medans de blå är “rinse off”, fiffigt att koda förpackningarna så. Doften på krämerna beskrivs såhär “Odd Mollys signaturdoft öppnar med en lugnande kombination av ylang, lavendel och en aning anis. Det varma hjärtat består av blommiga noter från ros och jasmin. Doften avslutas med mysk, patschuli, sandelträ och vanilj.” Det låter precis som min drömdoft och jag är fasligt sugen på att testa i alla fall en produkt – men vilken

I serien ingår:

 • Badskum
 • Badolja
 • Tvål
 • Body butter
 • Body lotion
 • Shower gel
 • Handkräm
 • Fotkräm
 • Läppbalsam

Priserna ligger mellan 145 och 395 kronor och finns hos Eleven.

8 thoughts on “Odd Molly Skincare

 1. Ja, köp! Min sambo har nämligen aktier i detta märke och om de går upp så kanske han kan bjuda med mig till New York! Eller… det kommer ändå aldrig att hända, får nog betala själv. 😉

 2. Jag är en OM-fan av stora mått så jag spanade tidigt in dessa. Tvålen gillar jag absolut inte då jag tycker den luktar för mycket tant. Däremot så är bodybuttern, och handkrämen ljuvliga.

  Lipglosset är oxå riktigt bra.

 3. Har läppglanset, tvålen och handkrämen. Tvålen var så himla söt så jag var tvungen att köpa en 🙂 och läppglans kan man ju inte ha för många av 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.