Oops! Jag köpte en…

Det måste väl vara en 10-12 år sedan jag testade Bare minerals mineralfoundation första gången. Jag blev helt såld och skak-tap-buffade mig igenom både en och två burkar. Men sedan dök det upp så mycket nytt att testa att den liksom bara glömdes bort… Suget har dock återvänt (trots de trettiotalet foundations som finns här hemma) och jag vill ha en ny burk att buffa fram en snygg hy med. Nu finns det ju en ny variant som har en matt finish, något jag tycker verkar fiffigt för oss med flottig t-zon. Efter en rundklickning hittade jag en fullstor burk till det fantastiska priset £21,25  vilket är flera hundralappar billigare än svenska butiker. Bortsett från att formulan är lite annorlunda mot originalet har man dessutom äntligen uppdaterat sina förpackningar och tagit bort sifterlocken och ersatt dem med en smartare variant där man inte riskerar att halva innehållet åter ut när man skruvar av locket. Bra där!

Feelunique en stor och pålitlig brittisk butik som jag ofta shoppar från och de levererar alltid snabbt och tryggt. Jag har aldrig råkat ut för att ett paket fastnat i tullen och deras produker är utan tvivel äkta vara. Nu väntar jag bara med spänning på att min Matte foundation ska komma så att jag kan leka Buffy the mineral slayer med den och mina kabukiborstar!

Har någon annan testat den Matte foundation?

3 thoughts on “Oops! Jag köpte en…

  1. min foundation of choice. Tycker att den är wunderbar. speciellt eftersom jag tyckte att orginalet dels gav lite fet hy, dels var lite väl mycket lyster i för ngn som mig som så lätt får glänsande partier öht.
    Jag tror du blir nöjd med BM Matte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.