OPI Hösten 2011 Touring america

I höst kör OPI vidare på Amerika-temat från våren (Texas-kollektionen) och kör en turné runt det gigantiska landet i väst.  Skimmer, glöd och glamour är ledorden och färgerna ser riktigt höstiga ut med murriga och mörka toner. Som vanligt har färgerna fått fyndiga namn och jag är fasligt nyfiken på hur Road house blues ser ut på mina naglar.

Kollektionen finns i butik i mitten av augusti och som vanligt kostar ett OPI-lack 150 kronor och säljs hos bl a Eleven och Kicks.

 

 

Rad 1:  Are we there yet, Ataupe the space needle, Color to diner for, French quartet for your thoughts
Rad 2: Get in the expresso lane, Honk of you love OPI, I break for manicures, I eat mainely lobster
Rad 3: My address is Hollywood, Road house blues, Un oh roll down the window, Suzi takes the wheel

3 thoughts on “OPI Hösten 2011 Touring america

  1. Näe, denna kollektion kändes som om jag sett den förr. De färger som attraherar mig har jag redan liknande så jag tvivlar på att jag kommer att köpa något av lacken. Ledsen att låta pessimistisk.

  2. My address is Hollywood ser ut att passa perfekt till färgtemat på vårt bröllop i höst, tack för tipset:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.