Oriflame Very you kit – Red by Elsa

Oriflame Elin rött kit

Bloggaren Elsa Ekman, som jag inte har någon närmare koll på eftersom jag i stort sett bara läser skönhetsbloggar, är sedan i år Oriflames ansikte utåt och har fått sätta ihop några kit med favoriter ur sortimentet. Jag har fått hem Red by Elsa, en tjusig kvartett som passar mig som handen i handsken. Svart eyeliner, dito mascara och rött till läppar och naglar – vad mer behöver man för att känna sig fab? Eyelinern har jag redan gått loss på och den är riktigt, riktigt bra, vilket lovar gott även för övriga produkter.

Kitet kostar överkomliga 349 kronor och består av:

• Giordani Gold Lash Panorama Mascara
• Giordani Gold Lipstick, Eternal Red 
• Giordani Gold Lacque Brilliance, Royal Red 
• Giordani Gold Liquid Eye Liner, Black 

One thought on “Oriflame Very you kit – Red by Elsa

  1. Ser ut att vara jättefina och känns lite lyxiga! Använder dock bara vattenfast mascara då mina fransar inte lyckas hålla sig böjda annars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.