Origins Original skin renewal serum

origins original skin renewal serum

Oj, vad len och mjuk man blir av det här nya serumet från Origins! Det är ett serum framtaget för alla oss som behöver en extra boost för att pigga upp huden och göra den len, jämn och uppiggad. Formulan är lätt och uppfriskande med textur som en gelkräm och den är enkel att stryka ut över huden som tacksamt suger åt sig det goda. Min hy blir fantastiskt len direkt efter applicering och det känns som att en uppföljande fuktkräm är onödig men här ska man inte låta sig luras. Sammetslen yta eller ej, man behöver dag- eller nattkräm för att få ordentligt med fukt. Jag har inte fått några utbrott i min rosacea eller andra irritationer av Skin renewal serum. Tvärtom upplever jag att mina förstorade porer minskar något, både direkt och över tid, något jag verkligen uppskattar då det gör sminkningen så mycket enklare. Mycket mer än så har jag faktiskt inte att säga om den här guldklimpen, den gör det den ska och den gör det bra, riktigt bra. Förpackningen är hygienisk och smidig med sin pump, enda nackdelen är att det är svårt att få upp de sista dropparna och att det inte går att se hur mycket av produkten som är kvar. Jo, en sak till – doften är underbar!

Jag har fått hem den här produkten från Origins nordiska pr-team men fick tyvärr inte med information om priser eller var den kommer säljas. Jag hittar den inte på kicks.se och vågar därför inte lova att den finns att få tag i här i Sverige (ännu). Jag tycker ändå att det är en så bra produkt att jag vill tipsa om den, förhoppningsvis kommer den till Sverige och i annat fall finns den att köpa fraktfritt från Feelunique.com.

Bland ingredienserna hittar vi:

-Canadian Willowherb: Helps counteract changes in skin tone to restore skin’s radiance and vibrancy.
-Chestnut Seed and Salicylic Acid: Helps activate cell turnover to refine skin.
-Persian Silk Tree: Helps skin appear healthy and vibrant.
-Algae: Helps reduce oil to minimize pores.

Betyg: 5/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.