På spa:et

Här på Mösseberg ligger Decléor-ångorna täta och då mitt rum ligger alldeles intill spa-avdelningen är det lite som att bo på en skönhetssalong. Det gör att jag är extra belåten över att jag var förutseende nog att köpa med mig en del gula kompisar att mysa med under mina rehabveckor. Här ser ni min badrumshylla och de produkter jag använder just nu.

mössehylla

Från vänster till höger: Cliniderm Barrier Repair och Velvety smooth rengöringsolja, Clinique Take the day off make up remover, Dermalogica Ultra calming cleanser & Soothing spray. I den lilla burken har jag hällt i Daily microfoliant från Dermalogica. Den lilla gula glasflaskan innehåller Rose d´orient-olja från Decléor och den stora vita burken med en spatel på innehåller nattbalsamet från samma Decléor-serie för känslig hy. Vidare ser ni min favvodeo från Nivea, Spa relax body serum, duschtvål, fotkräm och benspray – alla från Decléor. Tuben i mitten är ett läppbalsam från REN och den stora svarta tyggrejen är ett hårband från Karin Herzog.

4 thoughts on “På spa:et

 1. Gumman! Hoppas du har det skönt!! Tänker så på dig och unnar dig allt gott. Har själv mer ont när det är kallt så nu är de tverkligen ingen höjdare… Läppbalsamet från REN, är de tbra? Funderat länge på att beställa…kram

  • Å, vad du är omtänksam! Hoppas du själv lyckas få till stunder av avkoppling och smärtlindring, även om det inte är på ett sånt här lyxställe.

   Jag gillar absolut läppbalsamet, men jag tycker nog inte att det är värt 179 kr som det kostar på Accessora.:S

   Stor kram!

  • Ja, här är väldigt mysigt. Nu har de ju dessutom börjat julpynta och det hänger istappar ovanför fönstren som bidrar till myset.:)

   Maten har tyvärr också blivit lidande av renoveringen. Stora matsalen och köket är obrukbara och då finns det inte plats att laga mat som tidigare. Frukost och kvällsmat ordnar de här, fast inte alls lika maffigt som tidigare. Lunchen kommer från catering och den är sannerligen inte nåt vidare upphetsande…:/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *