Peter Thomas Roth

Jag hade lovat mig själv att köpa mina gamla hederliga Dermalogica-produkter nu när de nuvarande håller på att ta slut, men så fick jag syn på att Eleven just tagit in hudvårdsmärket Peter Thomas Roth som jag läst en hel del lovord om. Jag har varit nyfiken, men inte tillräckligt för att sätta mig in i produkterna och klicka hem från USA, men nu är det ju en helt annan femma när de finns på good old Eleven. Märket verkar innehålla hur många olika produkter som helst och det är en djungel att leta fram de som kan tänkas passa för min hy, men jag har i alla fall kommit fram till att följande nog skulle varaextra intressanta för min del.

Chamomile cleansing lotion är en mild, örtbaserad rengöring som tar bort smuts, smink och överskottsfett. 335 kr.

Aloe tonic mist är ett ansiktsvatten i sprayform som är perfekt för känslig hy. 335 kr.

Pumpkin enzyme peel verkar toppen! En mild, men ändå djuprengörande enzympeeling som passar alla hudtyper. Come to mama. 465 kr.

Vad jag däremot inte hittar är en fuktkräm alternativt dag- eller nattkräm. De flesta, som finns på Eleven, är till för normala och eller feta hudtyper och det funkar ju inte för mig. Är det någon som har bra koll på Peter Thomas Roths sortiment och kan tipsa om vad man kan testa? Priserna är ju rätt saftiga för att man bara ska chansa, så lite inside information vore bra. Tips? Varningar? Åsikter? Tell me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.