Plåster på ett infekterat ben

I torsdags kväll blev jag plötsligt väldigt illamående och låg i fosterställning med frossa och var övertygad om att barnen på jobbet smittat mig med magsjukan som går just nu; men igår upptäckte jag en stor röd fläck på ena underbenet och ilade till doktorn som konstaterade att jag drabbats av rosfeber. Nu är ju inte det här någon sjukdomsblogg så jag går inte in närmre på det, men det gjorde mig trött, ledsen och penicillinstinn så det var med stor förtjusning jag hämtade några paket på posten på väg hem från farbror doktorn.

I det första paketet låg en present från Oriflame på Alla hjärtans dag, nämligen deras nya Edt Delight. Doften är blommig, somrig och feminin och rätt söt men utan att bli alltför sliskig. Jag blev hursomhelst jätteglad för denna söta present!

oriflame-edt

I paket nummer två fanns den prenumerationspremie från Glamour som jag helt glömt av att jag skulle få. Jag gillar inte Glamour sådär värst, det är helt enkelt inte min typ av lektyr, men erbjudandet var så fenomenalt att jag inte kunde låta bli – tidningarna tar jag med till fikarummet på jobbet. En aromatisk saltskrubb och ett läppglans (i tjusiga nyansen G27 Rose toffee) från Shiseido till ett värde av runt 600 kronor är inga dåliga grejer! Jag återkommer med recensioner så snart jag testat dem!

shiseido-scrub

shiseido-lipgloss

I det tredje och sista paketet återfanns de tre skuggor från Make Up Store som jag bytt med en tjej på Pret-ty. Strålande tjusiga nyanser, speciellt de två grönturkosblåa tror jag kommer bli favoriter när jag blivit lite brunbränd.
Nyanserna heter Boarding, City jungle och Playful.

mus-skuggor

Tänk om man alltid kunde hämta ut sådana här underbara paket var gång man känner sig lite låg, sjuk, trött, ensam eller av annan anledning behöver muntras upp. Nu ska jag fokusera på att bli frisk och skriva listor på saker att spana efter på taxfreen när jag reser en vecka till solen om 3 veckor. Tips mottaget tacksamt!:)

15 thoughts on “Plåster på ett infekterat ben

  1. Pingback: Bjooti - Sminkblogg » Blog Archive » Bloggkollen vecka 7

  2. Krya på dig och alla-hjärtans-dag-kramar!!!!

    Din läkare har säkert sagt till dig söka läkare ånyo om din feber blir hög… (Yrkesskadad sjuksköterska).

  3. Krya påå dig :(! Fick hem min flaska för recension av en kontakt, men den finns att köpa på Eleven.se, grooming.se osv! 😀 den e verkligen undebar en ny favorit i skönhetsskåpet (som jag förövrigt måste rensa snart ahaha)

  4. Inte roligt, jag lider med dig! jag har också fått feber här i argentina, inte speciellt kul på semestern! dock har jag köpt en hel del så jag har ingen köpstress. krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.