Premiär för ny skön webshop!

Idag slog portarna (ja, de digitala då) upp till en ny, svensk skönhetsbutik. Webshopbeauty heter den nya affären som har som motto att inte ha allt – men istället ha det bästa. Man säger sig plocka guldäggen ur den gigantiska korgen produkter som finns ute på marknaden och sälja sådant som man själv tycker är top noch. Det låter fasligt bra i mina öron och sidan ser både snygg ut och är lättnavigerad. Än så länge har man märken som Nouba, Billion dollar brows (som jag skrev om i våras) och Beauty so clean, det där märket som har rengöring för smink, ni vet. Man har även en expertpanel som väljer ut egna favoriter och kommer ha en blogg där man tipsar om nyheter och annat smått och gott.

Nu låter det här exalterade inlägget som om det är min egen eller en kompis butik men så är inte fallet. Jag hade ingen aning om att den här shopen existerade fram tills idag då det trillade in ett mail från dem. Jag som älskar att shoppa på nätet kastade mig genast in och blev positivt överraskad över hur proffsigt och snyggt allt ser ut; lätt att hitta, stilig layout och bra beskrivningar av de enskilda produkterna är bra grejs. Det ska bli kul att se hur det funkar för Webshopbeauty och om man tar in fler märken framöver.

Missa förresten inte tävlingen man kör just nu, vinnaren får ett guldägg fyllt med skönhet till ett värde av 1000 kronor.

 

 

2 thoughts on “Premiär för ny skön webshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.