Provgenomgången: DermaCeutic Serum C25

Den här krämen med det missvisande namnet Serum trodde jag naturligtvis var just ett serum; alltså en produkt man lägger på innan dag- eller nattkräm. Nu i efterhand har jag sökt information om den och det visar sig vara en vanlig dagkräm, varför man döper en dagkräm till serum är ju idiotiskt men det är en annan sak. Nåväl. Provet kom in en liten, liten söt tub och krämen är lite gul, väldoftande och vare sig tjock eller rinnig. Första smörjelsen (jmf sista) gjordes en kväll och jag tänkte inte så mycket på hur den kändes mer än att den gled in fort som attan i huden. Morgonen därpå kände jag däremot något – återfuktning! Huden var alldeles mjuk och smidig på det där underbara sättet som den nästan bara är efter en omgång hos en hudterapeut. En väldigt skön känsla och perfekt grund att lägga en makeup på. Tuben har räckt till 5 appliceringar men har då använts rätt sparsamt eftersom jag som sagt trodde att det var ett serum och därför inte har använt så mycket som med en dagkräm.

Min bedömning av Serum C25 är att det är en alldeles lysande hudkräm och jag har verkligen blivit sugen på att testa mer från DermaCeutic. Ville de nu bara se till att fixa namnet till dagkräm så vore allt perfekt.

DermaCeutic Serum C25 finns att köpa hos Eleven och Skincity.

 

Det här har jag lärt mig om Serum C25 i efterhand:

Passar: Mogenhy, Pigmentförändringar, Rynkor, Torrhy

Skyddande dagcreme som används mot pigmenteringar och rynkor. Ger huden en otrolig lyster i och med den höga halten av stabilierat c-vitamin.

Serum C25 innehåller en banbrytande formulering med antioxidanter som gör det möjligt att effektivt motverka fria radikaler och ger ett tryggt skydd mot solens strålan och luftföroreningar. På så sätt kan de utlösande faktorerna för rynkor och fläckar hållas i schack och begränsas. Askorbosilan C (stabilt derivat av C-vitamin), skyddar kollagenfibrerna och upprätthåller hudens hydrering.

Aktiva ingredienser:

Methylsilanol ascorbate 25%
Vitamin A
Vitamins B, B5
Vitamin E
Polyphenols

Källa:Skincity.se

 

2 thoughts on “Provgenomgången: DermaCeutic Serum C25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.