Pürminerals Hot rocks

IMG_1720

De här fina rougestenarna blev jag så glad över att få bekanta mig närmare med när jag hittade dem i goodiebagen från Krafts event. Jag har sett dem på andra bloggar och i nätbutiker men det har inte blivit av att jag köpt på mig en egen ask, troligen beroende på att jag har så vansinnigt mycket smink här hemma att det är svårt att motivera ett köp. Rougestenarna har fullt med lyster och skimmer men lyckligtvis inget glitter och det är busenkelt att fånga upp pigment med en bra rougeborste.  Färgen är rosa med varma undertoner och det finns även ett stråk av ljus nyans som ger en snygg highlightande effekt. Om man är sugen på en naturlig färg på kinderna är det här perfekt, men allra bäst tycker jag att den är om man kombinerar den med ett annat rouge för ett supersnyggt skimmer. Man kan även ha den på ögonen och på läpparna(!), hur det sistnämnda går till låter jag vara osagt.

För den som vill kika närmare finns Pürminerals hos Eleven, en burk kostar 295 kr. Finns även i färgerna Lava rocks och Pür rocks.

IMG_1725

IMG_1729

*affiliatelänkar

3 thoughts on “Pürminerals Hot rocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.