Rapport från en sjukstuga

Usch & fy, det är något alldeles  gräsligt synd om mig just nu. Jag har bihåleinflammation, stämbandsinflammation och blodsprängda små ben (!) bakom trumhinnorna som gör hysteriskt ont. Med andra ord är jag nedbäddad i soffan med penicillin, diverse hostmediciner och kortisonsprayer för näsan. Som tur är har jag en mängd te-sorter att botanisera med och massa glass från Ben & Jerry´s i frysen som min söta vän Tina kom över med igår, så jag ska väl försöka klara mig.

Jag har, som vanligt, en massa saker att blogga om. Framför allt många recensioner som väntar på att bli författade, men jag vill avvakta med dem tills jag bestämt hur den nya recensionsmodellen ska se ut. Jag är jätteglad att ni kommer med tips och synpunkter på hur jag ska få till det bäst – tusen tusen tack ! Fortsätt lämna kommentarer, än har jag inte skissat klart på hur jag ska ändra mitt recenserande.

Förresten; ni glömmer väl inte att delta i utlottningen av den sprillans nya och helt fantastiskt behagliga bronzingborsten från IsaDora? Imorgon kväll dras en vinnare!

3 thoughts on “Rapport från en sjukstuga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *