Rea på lyxig hudvård!

Alabaster har just nu lagerrensning på en en rad olika hudvårdande produkter såsom Lancômes Hydra Zen och Primordiale, Diors Capture R60/80, Shiseidos Benefiance och många fler. Själv har jag slagit till på en kräm som jag aldrig testat förut, nämligen Elizabeth Ardens klassiker Visible difference. Den kostar ca 640 kronor i butik men nu får man den alltså för 195 kronor.
Skynda fynda, alltså!

 

– – –

Nu ser jag att jag nog snappade åt mig det sista exemplaret av Visible diffenrence-krämen, ser den inte längre på hemsidan. Sorry!;-)

One thought on “Rea på lyxig hudvård!

  1. Pingback: Välkommen hem, Elizabeth! « Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.