Reafynd!

Jag önskade mig faktiskt inte en enda skönhetspryl i julklapp, men jag har däremot gjort några reafynd både i butik och på nätet. Efter att ha gått igenom mina favoritbutiker på nätet konstaterade jag att Lookfantastic har de allra bästa reapriserna. Många produkter kan man hitta i flertalet butiker men billigast är det helt klart där. Själv har jag klickat hem ett kit från Bareminerals för £13, ett set med de 6 nya glossen från Benefit för £14 och en sak från Decléor för £14. Många sköna hundralappar sparade jag på det vilket alltid är lika kul!  Just Bareminerals kan man just nu klicka hem för en spottstyver mot de svenska priserna. Det finfina kitet White hot palette från julens kollektion kostar 799 kr(!) på Hudotekets rea och Lookfantastic tar £22,50 vilket är ca 238 kr i dagens kurs. Snacka om fyndläge!

121228 003

På Åhlens hittade jag av en slump den urtjusiga tvålen från Oscar de la Renta i serien Oscar, en av mina favoritparfymer och en serie jag alltid använde under gymnasieåren. För 95 kronor var det omöjligt att motstå och det kändes omåttligt lyxigt att tvåla in sig med den i duschen.

Andra butiker som har bra mellandagsrea är Feelunique, Beautybay och HQHair.

Har nu andra fyndat något på mellandagsrean? Berätta gärna!

 

One thought on “Reafynd!

  1. Japp, jag har fyndat från Feelunique, det blev produkter från Lancôme och Bare Minerals. Dock inte något av de julkit jag suktade över då de jag ville ha var slut (hade redan köpt penn-kitet med fem pennor). Sen har jag beställt lite budgetprodukter, närmare bestämt 17 stycken, när Cherryculture hade 20% på reapriset. Jo, just det, har även beställt en hårinpackning för 99:- från Bangerhead, den hade kostat flera hundra så hoppas den är bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.