Real techniques Bold metals collection

real techniques bold metal collection

Kolla in de här metallborstarna! Eller ja, själva borststråna är lyckligtvis inte av metall men väl skaften som har skön tyngd i handen av mässingen de mejslats fram av.  Stråna är av syntetmaterialet taklon. Kollektionen består av 7 stycken borstar där guld står för bas, roséguld för finish och silver för ögon, alltså ett system motsvarande det man har i sitt vanliga utbud. De ser väldigt flashiga ut och eftersom jag gillar de flesta av de RT-borstar jag har sedan tidigare ser jag fram emot att se hur de här håller måttet. Att döma av flertalet bloggande kollegor är den lustiga triangelborsten rätt usel, ögonskuggsborsten en favorit medan konturborsten är en vattendelare. Jag återkommer med min egen bedömning så snart jag hunnit bilda mig en uppfattning.

101 TRIANGEL FOUNDATION (329 kr)
Borste med duo-funktion där den platta sidan används till stora delar av ansiktet och de vinklade runt näsa och ögon. Till flytande foundation.

301 FLAT CONTOUR (339 kr)
En platt och kompakt borst som gör det enkelt att skulptera vid användning av bronzer och highlighter.

200 OVAL SHADOW (239 kr)
Har ett stort, runt borsthuvud som underlättar när man vill lägga på en färg över hela ögonlocket. Fungerar också bra till blendning. En stor favorit hos Nina.

Återförsäljare är bland annat H&M, Lindex, Eleven, Bangerhead och Lyko.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.