Testat: Estée Lauder Daywear Plus Creme SPF 15

Här har vi en riktig storfavorit! Det kanske ni ser redan på det röda hjärtat jag satt på bilden och som går symbolisera att den är en sublim favoritprodukt som jag rekommenderar. Hädanefter när ni ser den på en produkt vet ni att en är riktigt, riktigt bra! I alla fall enligt mig…

Estée Lauder har många sköna hudvårdande produkter i sitt sortiment och jag tror inte att jag nånsin testat nåt jag inte gillat skarpt och Daywear Plus är inget undantag. Enkelt förklarat är det en dagkräm för kvinnor över 26 som vill ha en rejäl återfuktare som inte känns fet och som innehåller massor av antioxidanter som fördröjer hyns åldrande. Den har dessutom ett solskydd på 15 vilket gör den idealisk att ha året runt även om man naturligtvis bör kompletterande med ett kraftigare solskydd om man vistas i starkare sol.

Jag fullkomligt älskar hur den här lätta, väldoftande (ja, den doftar lite svagt av gurka) liksom glider ner över ansiktet och försvinner in utan att lämna vare sig kladd eller fet hinna och går att sminka över på direkten. Det är som om den känner av var huden är som torrast och ger järnet där, medans den tar det lite lugnare på min fetare t-zon och ser till att den inte blir flottig. Den är dessutom tokigt dryg och en burk på 50 ml kan man ha i ett halvår vilket gör att priset blir lite lättare att motivera.

Min hy har älskar varenda stund med Daywear Plus och nu när min burk snart är slut kommer jag säkerligen kasta långa blickar efter den på butikshyllorna och invänta rätt tillfälle att köpa en ny. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ha en riktigt bra återfuktare som är effektiv, dryg och innehåller solskydd. Den finns i två varianter; en för torr hy och en för torr/kombinerad hy och det är den sistnämnda jag använt.

I Daywear-serien ingår också Daywear Sheer tint och Daywear lotion.

Betyg: 5/5
Pris: 370-525 kr (30/50 ml)
Var: Kicks, Åhlens, NK, Beautyplanet
Köpa igen: Ja!

7 thoughts on “Testat: Estée Lauder Daywear Plus Creme SPF 15

 1. Jag älskar också E Lauder, har aldrig stött på en dålig produkt därifrån och allt känns elegant på något vis. Jag har massa prover och grejor därifrån som jag ska prova snart! Olika serum, en kräm och även en rengöring. Använder dessutom det blå ansiktsvattnet just nu och det är min andra flaska – doften är ljuvlig!

  • Håller med. Det finns nog inget i deras sortiment som inte håller en hög kvalitet; makalöst sköna krämer och snygg makeup. Ser fram emot att läsa dina omdömen.:)

 2. Jag undrar om du provat krämer som skall hudföryngra på ett eller annat sätt? Krämer med pha eller aha syror, retinol etc.
  Finns ju så mycket out there så man varken vet ut eller in.
  Du har väl lite problem med rödlätta känsliga kinder, såg att neostrata hade en del produkter för detta.
  Bla på onlynature.co.uk.

  • Jag har väldigt begränsad erfarenhet av syror just på grund av min känsliga hy. För flera år sedan testade jag MD Formulations och det funkade bra för mig, anledningen att jag slutade var det höga priset.

   Neostrata känner jag inte till, men ska spana in!:)

 3. Pingback: Sublimt » Blog Archive » L300 lanserar ny hudvårdsserie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.