Recension: L´oréal Million lashes mascara waterproof

Million lashes mascara har nu fått en vattenfast variant som passar extra bra på sommaren när man svettas och badar som en riktig semesterfirare. Kanske fäller man en och annan tår på ett bröllop eller dop också, vem vet. Hur som helst är det ju rätt bra det här med vattenfasta mascaror, det är skönt att piffa upp sig med mascara utan att behöva oroa sig för att man ser ut som en panda efter en stund.

Million lashes är en mascara där borsten är gjort i gummi och täckt med massa, massa små piggar som fångar upp alla fransar och ger dem separation och volym men inte några klumpar. Eller, det är så L´oréal säger att den funkar. Själv är jag av en annan uppfattning. Borsten är okej, så långt är allt bra. Fransarna sugs tag rätt lätt och det är inte svårt att få på färg. Ett lager ger färg, definition men ett rätt naturligt och menlöst intryck. Nöjer man sig med det är allt bra, vill man däremot ha ett lager till och mer effekt börjar bekymren.

Jag har försökt fånga resultatet på bild men har inte lyckats och ni får helt enkelt lita på mitt ord; det här funkar inte. När jag målar på lager två blir det direkt massa klumpar och som små smulor längs med hela fransarna och spindelbenen är ett faktum. Det ser ut som torra svarta fuktflugor som satt sig på fransarna och det hela är rent bedrövligt. Dessutom både ser och känns fransarna torra ut, vilket ytterligare drar ner betyget.

Nä, den här mascaran är inget för mig, det finns massvis med bra mascaror så varför lägga nästan 200 kronor på en dålig.

(Men jo, vattenfast är den – den sitter på jättebra under en hel dag men är ändå rätt lätt att tvätta bort med rengöringsolja).

Betyg: 2/5
Pris: 175 kronor
Köpa igen: Nej
Var: Där L´oréal säljs

 

One thought on “Recension: L´oréal Million lashes mascara waterproof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.