Recension: Mavala Double-lash

Fransnäring är något jag verkligen gillar och efter att ha testat neulash förra våren är drömmer jag om att återigen få sådär fantastiska fransar som jag fick då. Tyvärr tycker jag att neulash ligger lite väl högt i pris och jag tänkte därför testa runt bland de billigare alternativen för att se om de kanske funkar lika bra.

Mavalas Double-lash är en näring som borstas på som en mascara till natten och den ska ge längre och kraftigare fransar och/eller bryn. Jag har applicerat den noggrant under 5 veckor men kan faktiskt inte se någon skillnad. Alls. Möjligt kan jag, med lite fantasi, se att fransarna blivit lite starkare och att jag inte tappar lika många, men det kan lika gärna bero på att våren och värmen kommit som att Double-lash ligger bakom.

Kanske är det så att man får vad man betalar för när man köper fransnäring eller så funkar Double-lash bara inte för just mig. Oavsett kan inte betyget bli annat än ett lågt sådant.

Har någon annan testat Double-lash? Berätta!

Betyg: 1/5
Pris: 149 kronor
Var: Eleven, Bybloom m fl
Köpa igen: Nej


Ps. Jämför gärna min recension med de på Makeupalley där Double-lash fått ett helt annat snittbetyg.

3 thoughts on “Recension: Mavala Double-lash

  1. Använder själv Neulash sedan över tre måander tillbaka och har sjukt långa fransar idag. Men jag tyckte inte att jag såg en så stor skillnad efter så kort tid som fem veckor, det tog två månader innan jag tydligt kunde se en skillnad. Det kanske är för kort testtid för dig, om de på MUA ger den högre betyg tänkte jag..? 🙂

  2. Använde denna för flera år sedan och tyckte den gjorde att mina fransar såg ut må bättre, men längre blev de inte, bara starkare och finare.
    NeuLash och Revitalash tycker jag är något helt annat, där blir ju fransarna faktiskt längre också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.