recension: talika eyebrow extender

Den här lilla kamraten låg och väntade på mig på hallgolvet en dag förra veckan när jag kom hem; det är en ögonbryns-“förstärkare” skulle man kunna säga. Jag vill minnas att Model Co kom med en liknande produkt för några år sedan och att jag var väldigt nyfiken redan då. Det är en genomskinlig gel fylld med små, små hårliknande fibrer som ska borstas på ögonbrynen för att få dem att se tätare och rejälare ut. Eftersom jag föll för Madonnas plockade 70-talsbryn nån gång vid 1993-94 har jag betydligt glesare bryn numer än jag skulle kunna ha och jag hade gärna velat ha tillbaka mina gamla varianter. Men nu är det som det är och det naturen inte kan reparera kanske Talika kan greja?

Men nej. Nu ska jag inte dissa Eyebrow extender helt, den innehåller faktiskt rikligt med små strån men problemet ligger i appliceringen. Toppen på flaskan är en plastborste ur vilken gelén skruvas fram och man ska alltså borsta in den i brynen för att skapa en tätare look. Jag lyckas inte få fast ett enda strå med applikatorn, det är bara den färglösa gelén som duttas på här och var. Det krävs att jag pillar fram stråna med en tops för att kunna stryka fast dem på brynen och då hamnar ändå hälften under brynet så att jag ser ut att ha håriga ögonlock. Sjukt störigt och meckigt med andra ord. Jag förstår inte varför man har gjort applikatorn så kass när själva gelén verkar vara bra. De strån som dock fastnar på brynen får dem faktiskt att se lite tätare ut och även om de inte förvandlas till två buskiga saker á la Benicio del Toros, är det åtminstone en indikation på att den här grejen skulle kunnat funka om bara sättet att måla på den var bättre.

Betyg: 2/5
Pris: Mellan 240 kr och 399 kr
Var: E-beautyshop och Eleven
Köpa igen: Nej, inte utan att applikatorn förbättras

One thought on “recension: talika eyebrow extender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.