Recension: YSL False lash effect mascara 3 år senare

yslquad

Den 1 september 2007 bloggade jag om mascaran False lash effect, eller Faux cils som den heter på franska, och gav den då betyget VG/4.  Anledningen till att den inte fick full pott var att jag ansåg den vara alldeles för blöt och tynga ner mina fransar vilket ju inte gör nån människa glad. Sedan dess har jag faktiskt inte köpt den igen men det beror inte på att jag inte gillade den, utan mer på att det har passerat så otroligt många andra mascaror som jag känt mig mer lockad av att lägga pengar på.

När jag flög hem från Rhodos (ja, det är ett fasligt tjat om det) tidigare i juli ville jag taxfree-fynda en bra mascara och valde då mellan denna och en hederlig Virtoûse från Lancôme vilken jag älskar. I sista stund valde jag False lash och det ångrar jag inte. Antingen har de ändrat sin formula eller så har jag ändrat fransar men jag upplever den inte alls lika tung nu. Visst, den är fasligt blöt och kladdig de första gångerna man använder den, men sen liksom den rättar till sig och ger fantastiskt fina fransar med väldigt lite möda.

Nu är det här är dyr produkt och det är inte en mascara som jag skulle köpa varenda månad, men till ett bra pris är den absolut värd att testa om man vill ha maffiga fransar. Tänk däremot på att den doftar rätt starkt och har en rejäl borste, så den är inte för alla.

Läs min tidigare recension här.

Pris: Ca 270 kronor
Betyg: 5

4 thoughts on “Recension: YSL False lash effect mascara 3 år senare

  1. Har haft den som favvomascara i flera år nu och jämför alltid nya jag testar med denna. Det som jag gillar är att den är lättarbetad och torkar fort, så böjen håller sig när man använt fransböjare. Köpte en Lancome-mascara i vintras och använde den en gång, fy vad besviken jag blev på den… Det hände liksom inget med fransarna 😐

  2. Ja, Ysl:en och Diorshow är mina absoluta favoriter, de ger fantastiska resultat till liten möda. Nyligen var jag på kryssning och ramlade över en ny (?) variant av Diorshow som jag inte testat tidigare – Diorshow Extase (ja herregud vad de tar i, vad kan bräcka extas?!?:D). Jag köpte den men har inte öppnat den ännu men ser fram emot att testa den.

  3. Pingback: Sublimt » Blog Archive » EOTD

  4. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Sublime awards 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.