Recensionsdags: Ole Henriksen – 3 little wonders

3 little wonders text

I somras fyndade jag hudvårdsklassikern 3 little wonders från danska hudvårdsgurun Ole Henriksen när ASOS hade stor rea. Nu har jag använt produkterna ett par månader och det är dags för utvärdering. Man använder Truth serum morgon och kväll, Sheer transformation som dagkräm och Invigorating night gel till natten.

Så här står det om 3 little wonders på Eleven:

Denna mycket speciella trio av produkter, kända som 3 Little Wonders, innehåller den prisbelönta Truth Serum Collagen Booster, Sheer Transformation Renewing Creme och Invigorating Night Gel – Firming Treatment.
Resultatet av dessa tre produkter när de används tillsammans är fantastiskt. Varje formula är oljefritt, har en mjuk konsistens, stramar och lyfter huden, minimerar porernas storlek och främjar en jämn hudton (pigmentering). 3 Little Wonders tar hand om din hy och ger den skydd, stöd och fukt, utan att förbise vikten av motverka tidens tecken på huden.

Truth serum collagen booster doftar gudomligt av apelsin och är otroligt dryg, ett lätt tryck på pumpen ger en lagom dos att täcka ansikte och hals med och serumet glider snabbt in i huden. Konsistensen är som en rinnig gelé, om ni förstår vad jag menar, och känns skön mot huden. Min hy suger tacksamt i sig näringen och har blivit återfuktad ända nere på djupet och fått en helt ny lyster sedan jag började använda den. Porerna i t-zonen har minskat i storlek och på det hela taget känns hyn mer välmående. Fina linjer och rynkor har däremot inte påverkats av Truth serum.
Den här är min favorit av de tre och definitivt den jag kommer återkomma till.  Rekommenderas!
Betyg: MVG

Sheer transformation renewing creme används med fördel som dagkräm och säger sig jämna ut färgskillnader i hyn (fräknar, solfläckar etc). Krämen är en vit, tjock, fluffig sak som är otroligt skönt att massera in i ansiktet! Den är lätt svalkande och återfuktar även den rejält. Jag har inte noterat någon minskning av fräknar eller liknande, men huden känns len och glad och har fått en yta som är enkel att lägga en bra makeup på. En riktigt bra kräm, men kanske inte mitt första val med tanke på prisklassen. För er som testat Dermalogicas krämer kan jag säga att Sheer transformation påminner en hel del om Skin smoothing cream.
Betyg: VG

Invigorating night gel är en lätt gele som både ska minska förstorade porer, reglera talgproduktionen och göra huden fastare och jämnare.Tyvärr är den alldeles för stark för min känsliga hy som har reagerat med massa små röda prickar och torrhet, så jag avslutade min behandling med den rätt omgående. Det lilla jag hann uppfatta var dock att den kändes uppstramande. Väl värt att testa för alla utom de med känslig hy.
Betyg: –

Sammanfattningsvis kan man alltså säga att Truth serum är en toppenprodukt som är väl värd sina pengar, Sheer transformating creme en bra kräm men inte oersättlig och Invigorating night gel bra för de med grövre och oren hy. Produkterna är väldigt dryga och jag har efter två månaders användning inte hunnit använda upp mer än knappt hälften. Jag gissar på att de räcker i ett halvår, men det är naturligtvis individuellt.
Jag kommer inte köpa det här kitet igen, men säkerligen Truth serum.

3 thoughts on “Recensionsdags: Ole Henriksen – 3 little wonders

 1. Aj då. Tur att jag inte köpte night gelen då jag var som mest sugen på den då. Dessutom tror jag att den är för “lätt” för min torra vinterhy.

  Kul att de andra funkade bra även för den känsliga huden.

 2. Älskar också Truth Serum! Sparar alltid pumpflaskan, den är superbra att hälla rengöringen i på resor. Bästa pumpen ever!

  Sheer Transformation gillar jag med, huden blir len och skön men den luktar lite målarfärg tycker jag.

  Lycka till med katten! Finns inget bättre än att krypa upp i soffan i höstmörkret med en spinnande katt på magen!

  Kramen damen!

 3. Truth Serum är verkligen fantastisk, speciellt på morgonen, måste vara den där apelsindoften. Synd att den är så dyr dock, det betyder nämligen att jag måste göra nått speciellt för att förtjäna den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.