Rodial Glam balm multi

Rodial Glam balm multi

För några veckor sedan skrev jag om den nya hudvårdande serien från Rodial i vilken Glam balm ingår. Klicka på länken för att komma till inlägget där jag närmare beskriver vad det är för ingredienser och tänk bakom produkterna.
Enkelt förklarat är det här en sådan där allround-salva i stil med Elizabeth Ardens Eight hour cream, ett balm som med andra ord funkar för lite allt möjligt. Med den följer en liten broschyr med 100 förslag på användningsområden. Bland dessa hittar man bland annat:

 1. Applicera ett tunt lager innan läggdags och vakna med “ut-plumpade” linjer och rynkor som därmed syns mindre
 2. Smörj in läpparna 3 ggr/dag för en plumping-effekt
 3. Massera in i ansiktet under flygningar för återfuktning och skydd
 4. After sun – lugnande och reparerande
 5. Läkande på torra fläckar, sprickor, eksem och narig hud
 6. Mixa med pigment och stryk över torrt hår för en glänsande effekt
 7. Smörj in innan brun-utan-sol för ett jämnt resultat
 8. Smörj in efter rakning för lugnande effekt
 9. Blanda med body lotion för en kraftfull återfuktning
 10. Massera in i torra hårtoppar, ögonbryn eller ögonfransar och låt verka under natten

Ja, det är några av alla de sätt man kan använda Glam balm på och då har jag inte tagit med självklarheter som att man kan ha det som hand- och fotkräm, på nagelband och på kinderna som skydd för kyla. Jag har naturligtvis inte hunnit testa alla de 100 områden man säger sig fungera på, men som en reparerande salva fungerar den alldeles utmärkt. Läpparna blir mjuka i ett nafs, nagelband blir mjuka och lätta att peta ner och den tycks inte täppa till porerna i ansiktet. Dessutom ligger den, trots sin feta konsistens, inte alls kvar som en hinna på huden även om man smort in hela händerna och det är ett stort plus. Doften är inte direkt god, men helt okej med sin lite örtiga lukt och bättre än Eight hour som känns strong i jämförelse. För den som har testat Spezias produkter ligger de nära varandra när det gäller just doften. Förpackningen är stilren, fräsch och praktiskt även om jag helst sett ett snäpplock istället för skruvkorken.

Salvan är dryg så vill man ha EN produkt som ska fixa i stort sett det mesta man behöver hjälp med är det här ett bra köp. Visst är den dyr, men om man köper den istället för flera olika produkter för hårtoppar, läppar, after sun etc så har man snabbt sparat in en hel del och här har man ju allt med sig i en tub. Ju fler av de 100 tipsen man använder den till desto mer valuta får man för pengarna, vill man bara ha en bra salva till torra nagelband är det däremot ett onödigt dyrt köp.
Jag funderar faktiskt på att köpa Glam balm till min mamma i julklapp, hon har bekymmer med både torrhet, känslighet och eksem och älskar sådana här quick-fixes som bara är att dutta på lite nu och då.   5/5

595 kr Skincity

 

One thought on “Rodial Glam balm multi

 1. Vad roligt det är att läsa dina hudvårdsinlägg. Även om jag gillar makeup, och då speciellt bas så är det alltid roligast att läsa vad andra tycker om produkter man själv har testat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *