Rodial Glamoxy 15% Fruit acid exfoliating pads

Nu har jag använt de här padsen under de senaste 8 veckorna och kan konstatera att de fungerar fint. Min känsliga hy klarar av att jag använder dem 2-3 ggr/vecka ungefär, då blir hyn vare sig uttorkad eller irriterad men får ändå en finare och jämnare yta. Man sveper rätt snabbt runt med en pad i ansiktet vilket ger en lite pirrande känsla, som dock är fort övergående. Jag följer upp med en antingen en djuprengörande mask eller intensiv fuktmask av den typ man har på över natten och inbillar mig att detta gör att huden blir ännu lite bättre än om jag bara använt padsen eller masken. Jag kan inte påstå att förstorade porer eller fina linjer försvunnit, men känslan är desto bättre och det är mycket lättare att måla en jämn makeup. På det hela taget är det här en bra produkt även om den inte ger mig någon wow-känsla. Hyn har förbättrats och kanske hade den blivit ännu finare om min hudtyp tillät att jag använde padsen dagligen.
Betyget får bli 3,5/5.

 

5 thoughts on “Rodial Glamoxy 15% Fruit acid exfoliating pads

    • Jag skulle gärna höra från nån som har testat dem dagligen för att se om det blir ett synligare resultat då. Kanske har jag använt dem för glest. :/

  1. Hej, nu vill ju jag såklart flika in, jag som sitter på agenturen som säljer Rodial till bland annat NK och The You Way. De här padsen är helt galet Amazing så något måste gått fel, haha, jag kan liksom inte riktigt acceptera du tyckte sådär, för de är helt outstanding. Elle ringde dagen efter de fått dem och sa de var helt fantastiska och Carolina Gynning bara skrek i telefonen “OMG det här är det bästa jag någonsin testat” och de är med i alla aktuella skönhets- och modemagasin, där det skrivs en massa bra. Haha fast jag får kanske finna mig i att någon faktiskt kanske inte tyckte de var lika top notch som vi andra! Jag kan då inte leva utan mina. Ha det gott! Felicia från spa supply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.