Rodial Glamoxy Exfoliating pads

 IMG_3973

Peelingpads är bra grejer, jag älskar t ex Daily resurfacer från Dermalogica och har även testat smidiga Daily peel pads från MD Formulations. De här padsen är avsedda för hemmabruk och består av 15% fruktsyror, AHA-syror och lite annat smått och gott för att göra hudtonen klarare och med en fräsch lyster.

Man använder dem morgon och kväll genom att svepa en pad över ansiktet efter rengöring men innan dagkräm/nattkräm. Eftersom den innehåller syror måste man komplettera med bra solskydd under dagtid. Vilket man i och för sig alltid borde ha!
Eftersom jag har känslig hy ska jag börja med att använda dem 2-3 ggr/vecka till en början för att vänja huden vid syrorna. Jag ser mycket fram emot att se hur de här kommer fungera för mina orena porer och den allmänna lystern och återkommer med recension när jag använt dem mellan 4-6 veckor.

MultifruitBSC: Ett multifunktionellt, förbättrande complex med fruktsyror som gör huden mjuk, ökar den naturliga kollagenproduktionen, tar bort döda hudceller och förbättrar cellförnyelsen.

GatulineRC: En speciell anti-age-ingrediens som stärker huden genom att öka syret i huden vilket gör att den förnyas snabbare och blir starkare och mer motståndskraftig mot yttre faktorer som kan orsaka åldrande. Det ser också till att fuktnivån ökar rejält.

Pris: 710 kr / 50 stycken

 

One thought on “Rodial Glamoxy Exfoliating pads

  1. Pingback: Rodial Glamoxy 15% Fruit acid exfoliating pads | Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *