Sebastian – EVOKATIVE Moist shampoo & conditioner

Sebastian har varit mitt absoluta favoritmärke när det gäller hårvård ända sen den gången då min dåvarande frisör råkade orsaka att mitt hår trillade av… För att göra en lång historia kort var den blekningsvätska hon använde felaktig på nåt vis så håret förvandlades till vitt tuggummi och gick att dra av. Som plåster på såren och för att jag skulle kurera det hår jag hade kvar (vilket i ärlighetens namn var rätt mycket, jag fick liksom inga skalliga fläckar) skickade hon med mig en hel arsenal med Sebastian-produkter hem och de har varit favoriter sedan dess.

Under sommaren har jag använt fuktschampot och balsamet Moist från nya linjen EVOKATIVE som är rejält återfuktande och tar bort all frissighet. Båda produkterna lever upp till kraven och ger ett smidigt och otroligt väldoftande hår som blir enkelt att reda ut, följsamt och med en härlig “stuns”. Även då det är återfuktande blir tyngs det inte ner på det sätt som schampon för torrt hår lätt kan göra, vilket är ett plus då jag har fet hårbotten som gärna plattar ner håret snart efter att jag tvättat det.

Produkterna är dyra, men dryga, och håller i flera månader om man använder dem till ett axellångt hår. Gör dock inte som jag och glöm att trycka in snäpplocket ordentligt, då flaskorna är “”upponed” och innehåller rinner rätt ut om man inte återförsluter dem riktigt…

Pris: Ca 250 kr/styck
Betyg: MVG

3 thoughts on “Sebastian – EVOKATIVE Moist shampoo & conditioner

  1. EOB: Visst är det bra!:)

    Maria: Snygga förpackningar är en bra grej när de ska stå framme i badrummet hela tiden.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.