Secret brightening powder

Laura Mercier har kommit att bli ett av mina absoluta favoritmärken under de senaste två åren och jag vill testa allt i sortimentet! Nu kostar ju hennes produkter en hel del om man köper dem över disk på NK här i Göteborg, men har man tur har Strawberrynet ett parti LM-saker inne då & då. Deras sortiment varierar väldigt så det gäller att hålla koll… Jag har länge varit nyfiken på Secret brightening powder att ha i kombination med min Secret concealer under ögonen. Jag har inte mörka trötthetsringar, utan mest mörkhet på grund av ytligt liggande kärl under ögonen och behöver ljusa upp huden där.

Häromdagen såg jag till min stora förtjusning att Jordgubbarna fått in ett gäng burkar med det uppljusande pudret, så jag slog till på direkten. Nu hoppas jag att den kommer hem till mig fort, fort och att den är så bra som jag hoppas och tror. Att döma av recensioner jag snappat upp här och var på nätet är den fenomenal så jag hoppas innerligt att mina förhoppningar inte kommer grusas.

På Laura Merciers hemsida skriver de följande:

Laura Mercier Secret Brightening Powder is a lighter-than-air powder used to set Secret Brightener, Secret Concealer & Secret Camouflage, while adding an invisible lightening boost.

  • Transparent white colour lightens and brightens
  • Micronized pigments will not settle in fine lines or accentuate shadows
  • Instantly delivers a soft touch & weightless feel on the skin
  • Creates the appearance of the most naturally perfected skin & maximizes wear & coverage
  • Formulated for all skin types

2 thoughts on “Secret brightening powder

  1. Åh, så Strawberrynet har fått in det igen! Fabulous! =D Tänkte köpa det för ett tag sedan då de hade det, men slog aldrig till, av nån andledning! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.