Sephora-shopping i Rhodos

sephorabutiken

Sådärja, nu är jag återigen installerad hemma i Sverige och har två riktigt sköna och slappa veckor bakom mig. Lyckligtvis har jag 4 veckors semester till innan det är dags att vända tillbaka till jobblivet, så än finns det tid att njuta!
På Rhodos fanns det väl inte så värst mycket rafflande att shoppa i beautyväg, speciellt inte om man är van vid att ha hela internet att frossa i, men en sväng förbi Sephora fick det ändå bli när jag var i Rhodos stad. Tyvärr var det inte direkt den orgasmiska upplevelse jag hoppats på, men visst fanns det ett och annat som inte finns hemma.  Butiken var snygg och fräsch, personalen övertalig och sysslolösa (jag var ensam kund) och hyllorna fylldes framför allt av märken som Lancôme, Biotherm, Chanel, Clinique, Estee Lauder och de andra jättarna. Det enda lite ovanligare jag hittade var en (1!) produkt från Benefit samt ett ställe med saker från Too faced. Men. Eftersom jag lyckades komma därifrån med en påse saker var det ju uppenbarligen inte helt illa, trots bristen på smalare märken som inte finns i affärerna i Sverige.

Det här plockade jag ner i varukorgen:

sephora 1Duschtvål och body lotion från Sephoras eget märke
En fotfil som kostade €1
En läppglanspenna från Sephoras eget märke
Paletten Natural eyes från Too faced samt fejkade gurkskivor som man ska lägga på ögonen för att dämpa svullnad
Med i påsen fick jag också ett par test på Smashbox primer, ett rouge från okänt märke samt ett parfymprov på Kenzo Amour Edp.

Med andra ord var det en ganska återhållen shopping, vilket berodde på avsaknaden av produkter som jag bara måste ha. Paletten från Too Faced har jag dock dregglat över på nätet men inte slagit till på, så den är jag riktigt nöjd med. Sakerna från Sephoras eget märke ser jag mer som souvenirer. Ni ska få kika närmare på paletten i ett eget inlägg, den är sagolikt tjusig!

6 thoughts on “Sephora-shopping i Rhodos

  1. Välkommen hem! Vi har saknat dig! Jag håller med de flesta Sephora i Europa (undantaget Paris) har ganska fattigt utbud. Varför säljer de märken som finns i varenda parfymaffär när det finns så många kul märken på deras hemsida? Jag brukar vara i Marbella varje år och där finns några Sephora, men de har också ganska futtigt utbud. Ser fram emot NY i höst, då ska jag botanisera på Sephora på 5th avenue, den har jag hört ska vara bra.

  2. Josephine: Swatches finns uppe nu. Resan var skön, tack.:)

    Emma: Vad köpte du? Jag hittade mest paraplyer!:P

    Ninni: Tack! Jag har saknat er också! Åååh, du får shoppa för mig med i höst då.:)

    Kajalpennan: Nä, den var inte så jättekul om man vet vad som kan finnas i en sådan.:/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.