Återupptäckt #1:Shadow shields

SHADOW SHIELDS

Jag minns inte exakt när det var, men låt oss säga att det var för ett par år sedan. Shadow shields var på alla skönhetsbloggares läppar och jag tyckte att de verkade hur smarta som helst. Istället för att slösa dyrt puder att lägga under ögonen för att fånga upp dammande ögonskuggor under appliceringen, kunde man nu istället tejpa fast små papperslappar. Fiffigt, tänkte jag och klickade raskt hem en förpackning.

Sedan dess har jag använt Shadow shields två gånger.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag inte använder dem oftare; att det inte blivit en vana, passformen eller något annat. Passformen är nog en stor bov i dramat, jag tycker helt enkelt inte att de är bekväma eller enkla att få till på ett bra sätt under ögonen. De är visserligen formade på ett sätt som gör att de liksom borde lägga sig tillrätta av sig själva under den nedre fransraden, men det funkar inte på mig. Antingen är jag märkligt skapt eller så är det lapparna som helt enkelt inte är så användasvänliga som man inbillar sig.

Min förpackning återupptäckte jag häromdagen när jag rensade lite i en låda och jag ska försöka ge dem en ärlig chans till. Idéen är ju så bra att det vore toppen om de motsvarade förväntningarna…
Har ni andra testat de här små lapparna och vad tycker ni i så fall? Berätta!

3 thoughts on “Återupptäckt #1:Shadow shields

  1. Nej det har jag inte alls provat, aldrig hört talas om dom faktiskt. Ideen låter ju bra men jag kan tänka mig att det funkar rätt dåligt i verkligheten.

  2. Köpte också dessa. Provade en gång men var inte speciellt imponerad, förutom dålig passform tyckte jag att dom tog med sig underlaget. Nu vet jag inte var dom är ens, kanske i nån låda med andra onödiga saker jag köpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.