Sheer cover utökar sitt sortiment

Amerikanska mineralmärket Sheer cover har jag i princip bara sett reklam för på TV-shop och fördomsfullt avfärdat som rätt B. Igår fick jag plötsligt hem en fullproppad necessär med nyheter från dem så nu ska vi se om de här grejerna håller vad de lovar och mina förutfattade meningar kommer på skam!

Låt oss ta en titt på nyheterna:

Shade adapting minerals
Beskrivs som en lyckad kombinering av färgbalansering och ljusreflektion och ska anpassa sig efter hudtonen för att ge en naturlig täckning som täcker alla skavanker. Den har fyra funktioner i en: underlagskräm, puder, solskydd och hudvård. Visst låter det förträffligt? Jag har testkört första gången idag, men jag vill testa lite till innan jag ger ett omdöme. Finns i färgerna Light, Medium, Tan och Dark. Pris 199 kr/4 gr.

Eyeshadow palettes
Parfymfria ögonskuggor som innehåller ljusreflekterande ämnen som ska bidra till att linjerna runt ögonen syns mindre. Jag vet inte det jag, mina linjer sitter liksom inte där jag applicerar ögonskugga… De finns i alla fall i två färgställningar: Smokey eyes och Nude eyes och de ser faktiskt riktigt tjusiga ut ska jag säga. Pris 149 kr.

Glamour kit
En palett bestående av hightlighter, två ögonskuggor, två kombinerade läppstift/krämrouge och ett puder. Bra basfärger att ha med på övernattningen eller liggandes på jobbet för en hastigt påkommen after work. Själv är jag inget fan av den här sortens paletter. Pris 279 kr

Lip gloss trio och lipgloss wands
Läppglans i fyra nya nyanser: Bare gloss, rose, Sweet peach och Rich berry Färgerna är jättefina och glosset känns skönt på läpparna. Ett kit kostar 225 kr och ett gloss 109 kr

Andra nyheter är: Highlighter corrector pen, Face brush och Kabuki brush.

Har ni andra testat Sheer cover och vad tyckte ni i så fall? Lämna en kommentar så blir jag jätteglad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.