Shoppa Diors julkollektion till rabatterat pris!

dior fu 2013

 

Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

För den som, liksom jag, är helt betagen i de vackra produkterna Dior tagit fram till årets stora holiday-look är ett hett tips att bege sig in till brittiska FeelUnique där hela kollektionen nu finns att köpa. Priserna är bättre än här hemma i Sverige och frakten fri. Med koden MAKEUPSAVE10 får man dessutom 10% rabatt om man köper 3 produkter (eller fler). Jag är själv ute efter Diorshow liner i Rosy gold, 3 couleurs glow i Rosewood glow och Diorblush My rose. Vad vill DU ha?

 

 

*affiliatelänk

12 thoughts on “Shoppa Diors julkollektion till rabatterat pris!

 1. Jag haffade ett av nagellacken som jag längtar efter. Jag har sen innan förvalt Dior som mitt favoritmärke hos Feelunique och får därmed alltid 10 % på Dior. Kanon! 🙂

   • Ja det är verkligen super, speciellt när man som student vill kunna unna sig lite lyx ibland 🙂 Den här gången blev det Minuit och har önskat mig Royale i julklapp! Fullkomligt älskar flaskorna!

    • Å, vad härligt! Minns att varenda köp som fattig student kändes lyxigt och en flaska Dior-lack måste ju vara månadens köp!:D Hoppas du får fler i julklapp nu då!

  • Surt när det händer, men jag antar att du mailade in kvittot och fick pengarna tillbaka? Det brukar gå på några timmar. Jag har beställt hur många gånger som helst från FU och bara råkat ut för tull EN gång, så det är nog mer otur än något annat…

   • Åhå – det visste jag inte!
    Kollade på tullens hemsida och uppfattade som att Channel Island var ett undantag från EU och därmed var tull i sin ordning.
    Ska kontakta feelunique på en gång och fråga.

 2. Jag vill och ska ha allt! Nä, men nagellacken och pudret med doft av J’adore. Fick nyligen en 20% på valfri vara hos Kicks, så det lutar åt att jag faktiskt köper pudret i Sverige istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.